fbpx

Gratis en vrijblijvend uitproberen!

The Chariot in Eibergen helpt jou de eerste stap te zetten naar een fitter en gezonder leven. We zijn zoveel meer dan een reguliere sportschool en bieden naast onze sportclub ook een uitgebreid online sportaanbod met The Chariot App en virtuele lessen. Werk op elk moment van de dag, waar je ook bent, aan een gezonde leefstijl!
Twijfel je om (weer) te gaan sporten? Maak dan gratis en geheel vrijblijvend kennis. Zo kun je kennismaken met onze sportschool en zelf ervaren hoe het is om te fitnessen bij The Chariot.

Fitness | Afvallen | eGym | Groepslessen | Personal Training | Voedingsadvies | En meer!

OVER THE CHARIOT

Sinds 1989 vind je bij Club The Chariot het meest complete aanbod van Eibergen en omgeving. Ons hooggekwalificeerde en gepassioneerde team helpt je met liefde jouw doelen te behalen. Ontdek ook onze app met daarin oefeningen en nog veel meer. Join The Chariot!

DE JUISTE BEGELEIDING EN AANDACHT

Bij The Chariot ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen.

Stel niet uit, start  nu met sporten bij The Chariot!
Zet die 1e stap en vul het formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Aanmelden?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij ontvangen je met een glimlach

Het spreekt eigenlijk vanzelf dat wij je altijd heel hartelijk én met een welgemeende glimlach ontvangen. Wij zien je namelijk heel graag en dat voel je!

#1
Wij kennen je als persoon

Bij ons krijg je een persoonlijke benadering. We vinden het belangrijk om te weten wie je bent en wat jouw wensen zijn.

#2
Wij geven positieve energie

Elke dag opnieuw staan wij met ons hele team voor jou klaar. Dit doen we met ontzettend veel passie en plezier. Wij zorgen ervoor dat jij het naar je zin hebt.

#3
Wij stimuleren je om jouw doel te behalen

Samen bekijken wij de mogelijkheden en bepalen we wat voor jou de juiste, de beste en de prettigste training is om jouw beoogde resultaat te behalen. In het gehele proces word je begeleid door medewerkers met de juiste kennis.

#4
Wij bieden je een veilige en schone omgeving

Zorgen voor een optimale hygiëne en veilige sportomgeving hebben onze hoogste prioriteit. Veiligheid en hygiëne worden met regelmaat gecontroleerd aan de hand van strenge kwaliteitseisen.

#5
Je bent welkom in álle 114 Exclusieve Sportcentra

Wij vinden het belangrijk dat je kunt blijven sporten. Ook als je even niet in de buurt van jouw eigen club bent. Als lid heb je toegang tot álle 114 aangesloten sportcentra.

#6