CLUB THE CHARIOT lanceert.....

Ben jij ook net zoals ons enthousiast geworden? Laat het ons weten en maak gebruik van onze actie: ‘start je voor 1 augustus dan betaal je de eerste 8 weken geen extra bijdrage’. Vul nu nog het onderstaande formulier in. Wil je eerst een proeftraining? Dat kan vanaf nu ook!

Als eerste in de regio lanceert Club The Chariot een revolutionair en nieuw trainingsconcept: Maak kennis met de Fitness Hub, 4 Smart Flex toestellen en de uitbreiding van 4 Smart Strength (kracht)toestellen bovenop de bestaande 8.

Zoals je weet staan wij voor persoonlijke aandacht, kwaliteit en resultaat. Door te investeren in dit nieuwe trainingsconcept zetten wij een grote stap op het gebied van gezondheid en vitaliteit.

Met onze nieuwe Fitness Hub wordt jouw training nog slimmer & effectiever!

Hoe werkt het precies?
Als eerste wordt jouw lichaamslengte in slechts 3 seconden gemeten door de ingebouwde Microsoft 3D camera. Daarna wordt jouw lichaamsgewicht en bloeddruk gemeten door een connected InBody Analyzer. De InBody analyzer meet segmentaal jouw spier-, vet-, vocht- en botmassa.

Met de Fitness Hub kun je je flexibiliteit snel & eenvoudig testen en vergelijken met anderen door middel van 5 flexibiliteitstesten. Na de test zie je direct hoe het gesteld is met jouw flexibiliteit en hoe je hieraan kunt werken.

     

Wist je dat flexibiliteit naast je spierkracht en uithoudingsvermogen een belangrijke indicator is van je algehele gezondheid?

Mobiliteitstraining geschikt voor iedereen: snel, effectief en heel eenvoudig.

Waarom (Smart) Flex training?
Op het werk, in de auto of thuis op de bank, meestal nemen we een voorovergebogen houding aan. De gemiddelde volwassen persoon in Nederland brengt maar liefst 8,5 uur per dag zittend door. Dit vele zitten is schadelijk voor ons lichaam en naarmate we ouder worden passen onze spieren zich aan deze verkeerde houdingen aan.

Het gevolg: verkorte spieren aan de voorzijde van ons lichaam, zoals de borst en heupbuigers. Hierdoor neemt onze flexibiliteit af en ontstaan er rug-, nek- en schouderklachten.

Mobiliteitstraining met (Smart) Flex is bedoeld om de gevolgen van de eenzijdige bewegingen uit het dagelijks leven tegen te gaan. Gebaseerd op de principes van yoga en de laatste inzichten uit de medische trainingstherapie, is het bij (Smart) Flex de bedoeling om verkeerde houdingen te corrigeren en te voorkomen.

Een (Smart) Flex training is eenvoudig, zeer effectief en duurt niet langer dan 12 minuten.

Uitbreiding smart strength toestellen
Naast de belangrijke 8 toestellen welke je nu al doet in de EGYM cirkel breiden wij uit met 4 extra krachttoestellen. In totaal maar liefst 12 smart strength toestellen. Wij breiden uit met een peck deck (borstspieren), rotary torso (schuine buikspieren), glute (bilspieren) en de shoulderpress (middelste schouderspieren). Het voordeel van deze apparaten is dat je de kracht en mobiliteit van deze extremiteiten aanpakt. Wij zitten tegenwoordig veel en nemen vaak een verkeerde houding aan. Met deze toestellen corrigeer je dat.

Om gebruik te kunnen maken van dit revolutionaire trainingsconcept met maar liefst 11 nieuwe apparaten en meetinstrumenten die een geweldige bijdrage levert aan jouw gezondheid betaal je een extra bijdrage van 5 euro per 4 weken.

Ben jij ook net zoals ons enthousiast geworden? Laat het ons weten en maak gebruik van onze actie: ‘start je voor 1 augustus dan betaal je de eerste 8 weken geen extra bijdrage’. Vul nu nog het onderstaande formulier in. Wil je eerst een proeftraining? Dat kan vanaf nu ook!

 

Tot snel in BOUTIQUE THE CHARIOT!

Ja, ik wil starten met het SMART FIT concept