• samen-fitnessen-bij-the-chariot-in-eibergen

Jeugdfitness tijdens de Fit-Skool bij The Chariot in Eibergen

Studenten fitness bij The ChariotVoor de jongsten onder ons is er Fit-Skool. Dit is een fitnessles speciaal voor jeugdige sporters van 12 t/m 15 jaar.

Iedere dinsdag en donderdag van 16:30 - 17:30 uur en vrijdag van 18:00 - 19:00 uur onder leiding van een instructeur gaan de jonge sporters alle facetten van fitness leren.

Alles is al mogelijk en al vanaf € 17,50 per maand!

Studenten sporten met 25% korting!

Voltijd studenten van 16 t/m 25 jaar kunnen bij The Chariot sporten met 25% korting. Dit kan op vertoon van je studentenpas. Om blijvend aanspraak te maken op de korting dient jaarlijks een kopie van de studentenpas, bij aanvang van het nieuwe schooljaar,ingeleverd te worden; te weten voor 15 oktober van dat jaar.

Ideaal na studietijd want wij zijn maandag t/m donderdag tot 22.00 uur geopend en vrijdag tot 21.30 uur. Tevens zijn we op zaterdag en zondag geopend van 8.45 tot 15.00 uur.

Meer informatie?

Vul onderstaand formulier in. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op wat de mogelijkheden zijn voor jou bij The Chariot!

 • * velden zijn verplicht.


Sportschool The Chariot is dé plek voor fitness in Eibergen. Bij The Chariot ben je verzekerd van de beste begeleiding om jouw doelstelling te behalen. Je kunt terecht bij The Chariot voor groepslesseneGym Cirkel fitness of Personal Training. Niet-leden starten met een Gratis Proefbegeleiding Fitness. The Chariot is lid van de Vereniging Exclusieve Sportcentra.

Nieuws

 • Get ripped Programma

    Meld je nu aan en ga voor resultaat!       ...

  Lees meer
 • Kom Back in Shape bij the Chariot!

  Start 2019 met één van de BACK IN SHAPE programma's van The...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Fitness a la carte

  Fitness a la carte

  The Chariot in Eibergen wil fitness graag persoonlijk maken. Je kiest daarom bij ons zelf hoe jij wilt sporten, met welke begel...

  Lees meer
 • eGym: Fit in 30 minuten

  eGym: Fit in 30 minuten

  De eGym-Cirkel is een slimme combinatie van 8 volautomatische toestellen. De eGym-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je...

  Lees meer
 • Personal Training

  Personal Training

  Met een Personal Trainer aan je zijde is het makkelijker om je doelen te behalen. Hij zal je stap voor stap in de juiste richti...

  Lees meer
 • Afvallen

  Ik wil graag afvallen

  Bij The Chariot in Eibergen kun je afvallen met een speciaal voedingsadvies programma.

  Lees meer