Wat mag ik verwachten van een ClubJoy Cycle® les?

ClubJoy Cycle staat garant voor een innovatieve indoor cycling les, ontworpen naar de meest recente wetenschappelijke inzichten op gebied van groepstraining. De trainingsinhoud zit wel goed, over alle eigenschappen van training is nagedacht. De groepsdynamiek, een topcoach en de zintuigprikkelende muziek zorgt ervoor dat jij je een uur lang onoverwinnelijk voelt en volledig op je doel afgaat. Alles valt samen tijdens deze training. Je wordt gemotiveerd om net die extra stap richting dat fitte lichaam te zetten. Deze workout geeft jou zowel op mentaal als fysiek vlak een energy boost en laat je versteld staan van jouw eigen kunnen!

Wat maakt een ClubJoy Cycle® les zo bijzonder?

We zijn er allemaal mee opgegroeid en hebben het al heel jong geleerd: fietsen! Hoe bijzonder kan een indoor cycling les dan zijn? Wat ClubJoy Cycle bijzonder maakt is de perfecte balans tussen enerzijds de best denkbare kwaliteit op het gebied van trainingsinhoud en anderzijds een optimale experience! De beleving tilt je op naar een hoger niveau en stelt je in staat om barrières te doorbreken. Een avondje sportschool wordt geen opgave meer, je gaat ernaar uitkijken.

Wil je deze les eens proberen?

Je mag deze les gratis uitproberen! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op!