Wat mag ik verwachten van een ClubJoy Yoga les?

ClubJoy Yoga opent de deur naar een gezonder en evenwichtiger leven. Deze les reikt zoveel verder dan alleen fysieke fitheid. Je leert contact te maken met je innerlijke kracht en vergroot jouw zelfvertrouwen.

Een ClubJoy Yoga les bevat elementen uit uiteenlopende yogastromingen, waardoor iedereen wordt aangesproken en herkenning zal vinden in deze training. Of je nu juist van heel krachtige elementen houdt, of liever de zachtheid en de rust zoekt. ClubJoy Yoga is geschikt voor iedereen. Naast een volledig uitgebalanceerde training, is ClubJoy Yoga ook een ware belevenis dankzij het samenspel van beweging, ademhaling en muziek. Na deze les voel je je als herboren.

Wat maakt een ClubJoy Yoga les zo bijzonder?

ClubJoy Yoga onderscheidt zich op zoveel vlakken van een klassieke yogales. De diversiteit aan stromingen, maar ook de veelzijdigheid van de training, maakt ClubJoy Yoga allesomvattend. Zowel op fysiek als mentaal vlak wordt uitgedaagd om de beste versie van jezelf te laten ontspruiten als een lotusbloem op stille wateren.

Een deskundige coach neemt jou bij de hand tijdens een zoektocht naar meer kracht, flexibiliteit, balans en ontspanning. De muzikale klanken voeren je mee in een oase van rust, terwijl je op het ritme van je ademhaling van beweging naar beweging gaat. Wanneer al elementen samenvallen, ervaar je een ultiem gevoel van rust en innerlijke kracht.

Wil je deze les eens proberen?

Je mag deze les gratis uitproberen! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op!