fbpx

De Live Zumba lessen worden gegeven door gecertificeerde instructeurs. Bij ons krijg je de begeleiding die je nodig hebt en word je flink gemotiveerd om net dat schepje er bovenop te doen. Met goede moves en swingende muziek, dans jij jezelf door die 45 minuten heen.

Salsa

Er worden veel verschillende soorten dansstijlen gebruikt. Dit zorgt voor een gevarieerde, leuke les. De muziek brengt je in de salsa, merengue, cumbia en de quebradita. Deze dansstijlen maken de lessen een echt feest. Met behulp van onze instructeurs dans je als een echte Latin Dancer. Het mooie van Zumba is dat je met soepele bewegingen, leuke choreografie en opzwepende muziek, je ook nog eens gewicht verliest.

Wat is het resultaat?

Tijdens Zumba kan je, ondanks de fysieke inspanning, geestelijk ontspannen. Door de leuke muziek en vrolijke sfeer van de les, is het niet moeilijk om verder nergens aan te denken.
Zumba komt met veel goede resultaten, zoals:

  • Betere conditie
  • Vetverbranding
  • Flexibeler
  • Betere coördinatie
  • Betere lichaamshouding

Om het beste resultaat te bereiken, kun je twee keer per week een Zumba les volgen. Binnen enkele weken zal je al verschil zien bij je taille en dijbenen. Gooi die heupen los en dans met ons mee!

WIL JIJ DEZE LES GRAAG EENS PROBEREN?

Je mag deze les gratis uitproberen! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op!