fbpx

Een typische Zumba Toning les

Zumba Toning is de ideale les voor mensen die op een leuke manier willen afvallen of hun conditie willen verbeteren. Val af en vorm je lichaam met Zumba Toning!

Het doel van iedere Zumba Toning les is om op een swingende manier zoveel mogelijk calorieën te verbranden en je lichaam vorm te geven door het toevoegen van extra weerstand. Tijdens een Zumba Toning les wordt er gebruik gemaakt van de welgenoemde Toning Sticks. Deze lichte gewichtjes helpen je de focus te leggen op specifieke spiergroepen, inclusief armen, core en benen. Door het werken met de Zumba Toning Sticks, zul je niet alleen calorieën verbranden, maar ook werken aan een betere lichaamsvorm.

Verbeter je uithoudingsvermogen, spierconditie en flexibiliteit! Onder begeleiding van de enthousiaste en gecertificeerde groepslesinstructeur verbeter jij je moves, word je super fit en maak jij iedere les weer tot een feestje!

Deze les is op de volgende tijden:

Les Van Tot Opmerkingen
Woensdag 20:15 21:00 Groepsfitnesszaal 2

WIL JIJ DEZE LES GRAAG EENS PROBEREN?

Je mag deze les gratis uitproberen! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op!