fbpx

Bij Arends Sportcentrum staat de persoon en het plezier centraal. Dat maakt dan ook gelijk de match met The Chariot. Kinderen worden begeleid om zichzelf op persoonlijke vlak te ontwikkelen. Daarnaast werken we in de les aan pedagogische, functionele en sociaal-emotionele aspecten.

Zowel judo als kickboksen zijn zeer waardevolle sporten die bijdragen aan het zelfvertrouwen, weerbaarheid, discipline, zelfbeheersing, samenwerken en het omgaan met winnen en verliezen.

DE POSITIEVE EIGENSCHAPPEN DIE JE ONTWIKKELT DOOR HET VOLGEN VAN JUDO EN KICKBOKS LESSEN ZIJN: o Het bevorderen van zelfdiscipline o Het stimuleren van sociale vaardigheden o Het leren om doelen te stellen o Het vergroten van het zelfvertrouwen o Het bevorderen van het respect naar anderen en jezelf o Het ontwikkelen van samenwerking o Het stimuleren van het oplossen van een conflict zonder te vechten
Kortom, het deelnemen aan judo en kickboks lessen heeft vele voordelen, deze voordelen zijn belangrijk voor de vorming van ieder kind.

MAANDAG 20 JANUARI 2020 – PROEFLES
Op maandag 20 januari kun je mee doen met een GRATIS proefles bij The Chariot van 15:30-16:30 uur. Je kunt je aanmelden voor een proefles via info@arendssportcentrum.nl. Vermeld in de mail de naam van de sporter, de leeftijd en de sport (judo/kickboksen) die hij/zij wilt gaan doen.
De officiële lessen zullen op maandag 3 februari 2020 van start gaan bij The Chariot van 15:30-16:30 uur.