• samen-fitnessen-bij-the-chariot-in-eibergen

KWF Spinning Marathon 31 augustus

Beste sporters

In samenwerking met The Chariot willen we ons graag inzetten voor het KWF. Onlangs heb ik een oproep geplaatst voor donaties voor Ride for the Roses, dit evenement zal plaatsvinden op 15 september. Samen met een team wielrenners zetten wij ons in zetten om geld binnen te halen voor een versnelling in kankeronderzoek en doen wij mee aan dit grote evenement in Nederland.

Ik zet me hiervoor in om een steun te zijn voor mijn zus, die zelf deze vreselijke ziekte heeft, maar ook voor andere mensen in mijn omgeving. Jonge gezinnen, familie, collega’s, kinderen, vrienden…. Helaas zijn er nog dagelijks families die afscheid nemen van hun geliefden en daar moet verandering in komen en wel snel. Want iedereen verdient een morgen, zodat kinderen kunnen opgroeien met hun ouders, broers en zussen, grootouders, ooms en tantes. Zodat families niet meer worden verscheurd door het verdriet dat kanker met zich meebrengt. Verdriet dat nu nog te vaak, te veel voorkomt.

Voor mij is dit ook een manier om mijn krachten te bundelen, en mijn lieve zus wil laten weten hoe trots ik op haar ben. Hoe zij haar strijd aangaat, nooit opgeeft en ondanks alles nooit haar hoofd laat hangen. Zoals haar eigen woorden zijn; niets doen is geen optie en opgeven al helemaal niet.

Toen ik mijn oproep had geplaatst werd ik benaderd door Frank en Jan. Zij vonden dit zo’n mooi initiatief dat ze me vroegen of ze mee konden denken. Al snel kwamen we op het idee om een spinning marathon te organiseren. Zo kan eenieder op deze dag zijn of haar steentje bijdragen en ons doel steunen zodat we met een mooi bedrag 15 september kunnen starten in Goes. Jan en Manon zullen jullie tijdens de spinningmarathon in het zweet jagen.

Natuurlijk hopen we op een grote opkomst en een flink bedrag. Elke euro die we ophalen draagt direct bij aan projecten die een versnelling teweegbrengen in onderzoek naar kanker.

De spinning marathon zal zijn op zaterdag 31 augustus van 11.00 tot 13.30 uur. Je kunt per half uur meedoen en de minimale inzet is 5 euro per half uur. Dus of je nu een half uur wil fietsen of de volledige 2,5 uur, daar ben je vrij in. Opgeven kan via onderstaande invulscherm, de betaling geschied contant op de dag zelf. We hopen dat we er samen een mooi sportief evenement van kunnen maken, en elkaar steunen want iedereen kent wel iemand in zijn of haar omgeving die strijd levert tegen deze vreselijke ziekte. Dus geef je nu op.

Wil je niet fietsen maar wel doneren? Kilk dan hier

 

Tot 31 augustus!

 

Met vriendelijke groet,
Emmy Borckink en team (Fons, Colette, Ramon, Bas en Lieke)

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • KWF Spinning Marathon 31 augustus

  Beste sporters In samenwerking met The Chariot willen we ons graag inzetten ...

  Lees meer
 • Kom sporten bij The Chariot en win mooie prijzen

  De Active Summer Actie gaat van start! Vanaf aanstaande maandag 1 juli sport ...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Fitness a la carte

  Fitness a la carte

  The Chariot in Eibergen wil fitness graag persoonlijk maken. Je kiest daarom bij ons zelf hoe jij wilt sporten, met welke begel...

  Lees meer
 • eGym: Fit in 30 minuten

  eGym: Fit in 30 minuten

  De eGym-Cirkel is een slimme combinatie van 8 volautomatische toestellen. De eGym-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je...

  Lees meer
 • Personal Training

  Personal Training

  Met een Personal Trainer aan je zijde is het makkelijker om je doelen te behalen. Hij zal je stap voor stap in de juiste richti...

  Lees meer
 • Afvallen

  Ik wil graag afvallen

  Bij The Chariot in Eibergen kun je afvallen met een speciaal voedingsadvies programma.

  Lees meer