Wil jij Summerfit worden?

Voel je deze zomer fitter en gezonder!

The Chariot in Eibergen helpt jou de eerste stap te zetten naar een fitter en gezonder leven. Ook in tijden van het coronavirus. Bij The Chariot ben je verzekerd van persoonlijke begeleiding, aandacht en focus om jouw doelstellingen te behalen!

We zijn zoveel meer dan een reguliere sportschool en bieden een uitgebreid sportaanbod met The Chariot App. Met onze app bieden wij jou de mogelijkheid om op elk moment van de dag, waar je ook bent, bezig te kunnen zijn met sport, gezondheid en lifestyle. Kom snel persoonlijk kennis met ons maken!

Over The Chariot

Sinds 1989 vind je bij Club The Chariot het meest complete aanbod van Eibergen en omgeving. Ons hooggekwalificeerde en gepassioneerde team helpt je met liefde jouw doelen te behalen. Ontdek ook onze app met daarin oefeningen en nog veel meer. Join The Chariot!

De juiste begeleiding en aandacht

Bij The Chariot ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen.

Stel niet uit, start met nu met online sporten!
Zet die 1e stap en vul het formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking, volledig volgens de RIVM richtlijnen.

Meer info? Meld je aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.