Actie: speciaal voor (team)sporters!

Speel jij voetbal, volleybal, hockey, padel of een andere (team)sport?

Speciaal voor alle (team)sporters hebben wij een sportieve actie! Blijf fit tijdens de periode dat er niet getraind mag worden bij jouw club of vereniging. Maak gebruik van speciale lessen gericht op het verbeteren van de conditie en kracht. Samen met onze trainers stel je een individueel trainingsschema op en train je in een schone en veilige omgeving!

Kies uit:

We hebben voor ieder wat wils! Je kunt onbeperkt sporten en gebruik maken van al onze faciliteiten. Ook kun je meedoen aan alle sportieve activiteiten die Club The Chariot te bieden heeft. Welk keuze maak jij?

Keuze 1: 12 weken abonnement onbeperkt sporten en deelname aan alle activiteiten (€149)

Keuze 2: 8 weken abonnement onbeperkt sporten en deelname aan alle activiteiten (€109)

Keuze 3: 4 weken abonnement onbeperkt sporten en deelname aan alle activiteiten voor (€59)

Keuze 4: 10-rittenkaart waarin je per bezoek kan deelnemen aan alle activiteiten (€87)

De kleine letters: starten kan t/m 1 augustus 2024, het abonnement loopt automatisch af mits je natuurlijk zelf aangeeft te willen blijven. De 10-rittenkaart is een jaar geldig na activatie van de kaart.

OVER CLUB THE CHARIOT

Sinds 1989 vind je bij Club The Chariot het meest complete aanbod van Eibergen en omgeving. Ons hooggekwalificeerde en gepassioneerde team helpt je met liefde jouw doelen te behalen. Ontdek ook onze app met daarin oefeningen en nog veel meer. Join Club The Chariot!

Meld je aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.