• samen-fitnessen-bij-the-chariot-in-eibergen

The Chariot App en portaal maakt sporten nog leuker en doelgerichter!

Trots zijn wij om je te vertellen dat wij onze eigen app en portaal hebben. Nog trotser zijn wij met het feit dat wij de eerste in Nederland zijn met de nieuwste consoles van Life fitness met alle mogelijkheden van dien. Maar wat het helemaal uniek maakt is dat wij ook nog eens de eerste zijn die de apparaten gekoppeld heeft aan onze eigen app.

Wat kunnen de App en het Portaal voor jou betekenen?

In het portaal zal de instructeur trainingsschema’s voor je klaar zetten, je voortgangrapportage bijhouden en je motiveren. Verder kun je zelf heel duidelijk zien wat je gedaan hebt, of je op diverse onderdelen progressie boekt, kun je meedoen aan challenges en inspireren wij jou om hele leuke andere activiteiten te doen. Ook kun jij je eigen voedingsplan aanmaken aansluitend op je doelstelling.

Aanmelden voor de App. Hoe gaat dat?

Als het goed is heb je een uitnodiging ontvangen per mail. Door op de registratie link te klikken activeer jij jezelf en kun jij in je eigen omgeving starten. Heb je deze mail niet ontvangen dan bestaat er de mogelijkheid dat deze mail in de spam of ongewenste mail is gekomen. Mocht dit ook niet het geval zijn kun jij je hieronder je gegevens invullen, dan zullen wij alsnog een activatiemail sturen. 

Dan dien je alleen nog de app te downloaden:

 

Klik hier om naar het portaal te komen. Het portaal bekijk je het best op je pc of laptop.

Toestellen koppelen met de app, hoe doe ik dat?

Indien jij een account hebt aangemaakt bij The Chariot app kun je het onderstaande doen. Eerst dien je een account aan te maken op de toestellen. Lees goed, dit is een ander account dan The Chariot app. Dit is slechts nodig om de toestellen te laten communiceren met onze app. 

 • Alle nieuwe toestellen zijn voorzien van een RFID lezer. Onze polsbandjes zijn voorzien van een RFID chip. Deze polsbandjes worden gebruikt bij binnenkomst en voor de eGym en nu dus ook om de cardio toestellen  te communiceren met The Chariot app.
 • Niet in bezit van een bandje? Lever je pas in en wij zullen je kosteloos voorzien van een polsband t.w.v. €10,-.  
 • Onderaan het display zie je een wit pijltje naar beneden. Door je  polsband hier tussen te houden herkent het toestel je bandje.
 • Je krijg 2 opties. 1 connect account. Dit doe je indien je al een account aangemaakt hebt op de toestellen en het bandje wil koppelen. 2 profiel aanmaken. Dit doe je indien je geen account hebt aangemaakt en een account wilt koppelen aan je bandje.
 • Indien je de bovenstaande processen doorlopen hebt kun je de beide accounts met elkaar koppelen.
 • Het koppelen kan nu nog uitsluitend vanaf een laptop of pc.
 • Ga naar: thechariot.virtuagym.com 
 • Log in, klik rechts bovenin op het pijltje naar beneden, klik op accountinstellingen, klik op koppelingen, klik op LF connect koppelen, vul de gegevens in welke je op de toestellen hebt ingevuld om een account aan te maken en je bent gekoppeld.

 

Vanaf nu kun je aan de slag!

Iedere keer als je komt sporten, neem dan je polsband mee. Op die manier registreer jij automatisch je cardio activiteiten op de nieuwe toestellen. Nieuwe toestellen bezet? Dan kun je handmatig in je app toevoegen wat je gedaan hebt. Ook in de fitness kun je handmatig oefeningen toevoegen. De cardio- en de fitnesstoestellen hebben wij voorzien van QR- codes. Zo kun je makkelijk scannen zonder te hoeven zoeken in de app. Nog makkelijker, laat een mooi schema opmaken door onze instructeurs. De groepslessen kunnen ook heel eenvoudig toegevoegd worden. De meeste zijn allemaal te vinden in de app

Zijn er kosten aan verbonden?

The Chariot app is een dienst die wij GRATIS beschikbaar stellen om jou nog beter te kunnen helpen bij het behalen van jouw doelen. Ook bieden wij jou GRATIS de PRO versie aan. Met de PRO versie kun je nog meer halen uit de app. Normaal dient men hier €2,- p.mnd voor te betalen. Dit is iets wat wij jou graag cadeau doen.

 

Ja, ik wil ook een activatiemail voor The Chariot app en portaal.

 

Vul dan hieronder je gegevens in.

 

 

 

 

Nieuws

 • Get ripped Programma

    Meld je nu aan en ga voor resultaat!       ...

  Lees meer
 • Kom Back in Shape bij the Chariot!

  Start 2019 met één van de BACK IN SHAPE programma's van The...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Fitness a la carte

  Fitness a la carte

  The Chariot in Eibergen wil fitness graag persoonlijk maken. Je kiest daarom bij ons zelf hoe jij wilt sporten, met welke begel...

  Lees meer
 • eGym: Fit in 30 minuten

  eGym: Fit in 30 minuten

  De eGym-Cirkel is een slimme combinatie van 8 volautomatische toestellen. De eGym-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je...

  Lees meer
 • Personal Training

  Personal Training

  Met een Personal Trainer aan je zijde is het makkelijker om je doelen te behalen. Hij zal je stap voor stap in de juiste richti...

  Lees meer
 • Afvallen

  Ik wil graag afvallen

  Bij The Chariot in Eibergen kun je afvallen met een speciaal voedingsadvies programma.

  Lees meer