Wat kunnen de App en het Portaal voor jou betekenen?

In het portaal kan de instructeur trainingsschema’s voor je klaar zetten, je voortgangrapportage bijhouden en je motiveren. Verder kun je zelf heel duidelijk zien wat je gedaan hebt, of je op diverse onderdelen progressie boekt, kun je meedoen aan challenges inspireren wij jou om hele leuke andere activiteiten te doen en reserveer je eenvoudig jouw favoriete les. Ook kun jij je eigen voedingsplan aanmaken aansluitend op je doelstelling.

Aanmelden voor de App. Hoe gaat dat?

Al een app aanvraag gedaan? Zo niet vraag die hieronder aan. Zo ja, dan heb je een uitnodiging ontvangen per mail. Door op de registratie link te klikken activeer jij jezelf en kun jij in je eigen omgeving starten. Heb je deze mail niet ontvangen dan bestaat er de mogelijkheid dat deze mail in de spam of ongewenste mail is gekomen. Mocht dit ook niet het geval zijn kun jij je hieronder je gegevens invullen, dan zullen wij alsnog een activatiemail sturen.

Dan dien je alleen nog de app te downloaden:

Klik hier om naar het portaal te komen. Het portaal bekijk je het best op je pc of laptop.

Zijn er kosten aan verbonden?

The Chariot app is een dienst die wij GRATIS beschikbaar stellen om jou nog beter te kunnen helpen bij het behalen van jouw doelen.

 

Formulier app account aanvraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.