Wat is de eGym Cirkel?

De eGym-Cirkel is een slimme combinatie van 8 volautomatische toestellen. De eGym-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op een chipkaart. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet.

Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig!

De voordelen

  • Eenvoudig & veilig trainen dankzij de volautomatische toestellen en je persoonlijke chipkaart.
  • Effectieve training: slechts 2x 30 minuten per week.
  • Resultaatgericht trainen door optimale begeleiding.
  • Altijd & overal inzage in je trainingsresultaat.
  • Fit & Vitaal in 30 minuten!

TRAIN 2X 30 MINUTEN

Kort en intensief trainen zorgt voor een langere verbranding, dat geldt ook voor de eGym cirkel! Daarom is twee keer per week 30 minuten trainen genoeg om resultaten te behalen!

PERSOONLIJKE INSTRUCTIES

Tijdens het trainen ontvang je persoonlijke instructies over hoe je nog effectiever kan trainen en meer resultaat haalt. Alle gegevens zijn ook beschikbaar in je app. De machine houdt je voortgang bij en stelt zichzelf de volgende keer wederom automatisch in.

INNOVATIEVE TRAININGSMETHODEN

Ooit gehoord van adaptieve of isokinetic training? Als je eGym gebruikt train je altijd met een bewezen effectief en veilig principe, gecombineerd met de laatste technieken en oefeningen uit de wereld van sport wetenschap.

PROBEER eGym NU 6 WEKEN GRATIS!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.