Speciaal voor oud-leden

Profiteer nu van onze actie:
Géén startkosten maar wel de inhoud!

Wij helpen jou de eerste stap te zetten naar een fitter en gezonder leven. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid om gebruik te maken van onze diensten en faciliteiten! Doe mee met onze groepslessen, ga zelf aan de slag met work-outs, laat je begeleiden of meten met onze Inbody370s, of maak gebruik onze eigen food-app! START nu, dan betaal je geen startkosten a 39 euro maar wél de inhoud. Zo maak jij een vliegende start en werk je aan een fitter en gezondere leefstijl!

DE JUISTE BEGELEIDING EN AANDACHT

Bij Club The Chariot ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen.

Stel niet uit, start nu met sporten bij Club The Chariot!
Zet die 1e stap en vul het formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Meld je aan voor meer info!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

OVER CLUB THE CHARIOT

Sinds 1989 vind je bij Club The Chariot het meest complete aanbod van Eibergen en omgeving. Ons hooggekwalificeerde en gepassioneerde team helpt je met liefde jouw doelen te behalen. Ontdek ook onze app met daarin oefeningen en nog veel meer. Join Club The Chariot!

Wij ontvangen je met een glimlach

Het spreekt eigenlijk vanzelf dat wij je altijd heel hartelijk én met een welgemeende glimlach ontvangen. Wij zien je namelijk heel graag en dat voel je!

#1
Wij kennen je als persoon

Bij ons krijg je een persoonlijke benadering. We vinden het belangrijk om te weten wie je bent en wat jouw wensen zijn.

#2
Wij geven positieve energie

Elke dag opnieuw staan wij met ons hele team voor jou klaar. Dit doen we met ontzettend veel passie en plezier. Wij zorgen ervoor dat jij het naar je zin hebt.

#3
Wij stimuleren je om jouw doel te behalen

Samen bekijken wij de mogelijkheden en bepalen we wat voor jou de juiste, de beste en de prettigste training is om jouw beoogde resultaat te behalen. In het gehele proces word je begeleid door medewerkers met de juiste kennis.

#4
Wij bieden je een veilige en schone omgeving

Zorgen voor een optimale hygiëne en veilige sportomgeving hebben onze hoogste prioriteit. Veiligheid en hygiëne worden met regelmaat gecontroleerd aan de hand van strenge kwaliteitseisen.

#5
Je bent welkom in álle 103 Exclusieve Sportcentra

Wij vinden het belangrijk dat je kunt blijven sporten. Ook als je even niet in de buurt van jouw eigen club bent. Als lid heb je toegang tot álle 114 aangesloten sportcentra.

#6