Gezondheid, vitaliteit, versterking van het immuunsysteem; we kennen de kracht van gezond en vitaal leven en de waarde van verantwoord bewegen. Gisteravond is bekend geworden dat een tweede lockdown ons niet bespaard is gebleven ondanks alle voordelen van bewegen. Net als alle andere fitnessclubs moeten ook wij helaas onze deuren weer sluiten. Hoe vervelend wij dit ook allemaal vinden. Wij zijn tot nader bericht in ieder geval t/m 18 januari gesloten.

Wij willen dat jij ook in deze periode in beweging blijft, jou op de hoogte houden met de laatste ontwikkelingen maar ook hoe wij te bereiken zijn t/m 18 januari.

Hoe blijf je in deze periode toch in beweging?

  • Online lessen: Wij zullen weer komen met online lessen. Ook de nieuwe release zullen wij voor jullie opnemen.
  • Fitsnacks.TV: In de vorige lockdown hebben wij een platform gefaciliteerd waarin je allerlei work-outs kunt volgen. Deze zal nu ook weer binnen afzienbare tijd beschikbaar zijn.
  • The Chariot app: In onze eigen app zijn een tal van thuisworkouts te vinden die wij speciaal gemaakt hebben.
  • Personaltrainingsessies: Tijdens de tweede lockdown wil je natuurlijk niet anders dan in beweging blijven. Wij bieden personaltraining sessies aan. Deze trainingen worden buiten gehouden en duren 30 minuten. Je kunt ze alleen of in tweetallen volgen. Klik hier voor meer informatie.
  • Uitleenservice: Speciaal voor jou als klant stellen wij 5 type materialen beschikbaar. Klik hier voor het aanvragen van één van de materialen.
  • Fitskool: Deze lessen gaan gewoon door, maar zullen buiten plaatsvinden. De lestijden zijn als volgt: dinsdag en vrijdag van 16.30 – 17.30 uur. Klik hier voor de inhoud van de lessen.

Afvalrace: Aanvankelijk zou de informatieavond op 12 januari plaatsvinden, deze zal een week verschoven worden naar 19 januari 19.30 uur. Klik hier om je aan te melden.

Afspraken: Mocht je in de periode van 15 december t/m 18 januari afspraken hebben staan, deze komen te vervallen. Wij zullen vanaf maandag 11 januari contact met je opnemen om een nieuwe afspraak te plannen. Ben je deelnemer aan één van onze voedingsprogramma’s, dan nemen wij contact met je op. Dit kan uiteraard onverminderd doorgaan. Wij gaan je daarbij helpen.

Bereikbaarheid: Van maandag t/m vrijdag zullen wij telefonisch bereikbaar zijn van 9.00-12.00 uur en per mail via welkom@thechariot.nl

Fysiotherapie: Fysio Physics is gewoon geopend. Zij vallen namelijk onder zorg. Om een afspraak te plannen bel je eenvoudig met het volgende nummer: 088 323 2500

 

Samen sterk, samen fit en blijf positief!

 

Met sportieve groeten namens het hele team,

Frank van Amersfoort