23 maart 16.52 uur

Wat een activiteit in de eerste week! Heb jij jezelf al in beweging gebracht met de video lessen van onze eigen trainers, The Chariot app of Fitnsnacks.TV? Leuk om te weten, in totaal zijn de lessen van onze eigen trainers bij elkaar al meer dan 1600 keer bekeken. Dat te bedenken dat de lessen pas vanaf dinsdag en sommigen vanaf woensdag online staan en exclusief voor onze klanten te zien zijn. De link heb je ontvangen via de mail of The Chariot app/ portaal

Wat gaan wij voor jou doen in week 2?

The Chariot Live

Wij gaan vanaf vandaag, maandag 23 maart van 19.00 uur elke dag één of twee live les(sen) aanbieden via Facebook. Deze lessen zijn te volgen via een afgeschermde groep die alleen te benaderen is voor jou als klant.

Maandag

19.00 uur Zumba Toning 30 minuten. Antoinette

Dinsdag

9.00 uur Back2Basic, 30 min. Karien

19.00 uur CORE 30 minuten. Antoinette

Woensdag

9.00 uur Rugplan, 30 minuten. Karien

19.00 uur CORE, 30 minuten. Maaike

Donderdag

9.00 uur HIIT, 20-30 minuten. Nick

19.00 uur Bodybalance, volledige les. Muriel

Vrijdag

9.00 uur Back2Basic, 30 minuten. Karien

Zondag

11.00 uur Bodybalance, volledige les. Simone

Materiaal uitleen service

Wij stellen zowel onze steps als Bosu ballen ter beschikking. Het aanmelden hiervan kan via deze link. Ook dit exclusief voor jou als klant. Gezien wij beperkt hoeveelheid materialen ter beschikking hebben zullen wij het materiaal verdelen op basis van volgorde van aanmelding. Voor de step hebben wij ook weer een leuke les klaar staan gegeven voor Antoinette en Karien. Deze keer de les Bodystep. Voor de Bosu hebben wij een batterij van oefeningen klaar staan in The Chariot app/ portaal. Bekijk hier ook de overige video’s van alle workouts welke wij tot nu geplaatst hebben.

Zie onze persoonlijke video boodschap.

Naar aanleiding van deze update nog vragen? Stuur een mail naar welkom@thechariot.nl of bel van maandag t/m vrijdag tussen 9.00-12.00 uur.

 

#samenfit #samensterk #blijfpositief

 

Sportieve groeten,

Ineke & Frank

Team The Chariot

 

19 maart 20.34 uur

Wat missen we jullie bij The Chariot! Het is onwerkelijk stil hier. In deze tijden is het extra belangrijk om fit te blijven.

Heb jij je al aangemeld voor FitSnacks.tv? Met FitSnacks.tv kun je thuis o.a. total body, krachttraining, uithoudingsvermogen en core workouts doen. Ook zijn er body en mind lessen met verschillende yoga vormen en nog veel meer. Meld je dus snel aan!

Wat moet je doen om toegang te krijgen tot het online trainingsplatform?

 1. Ga naar www.fitsnacks.tv/CLUB/VES
 2. Activeer jouw account met de activatiecode die je via de mail, The Chariot app of online portaal ontvangen.hebt.
 3. Deze nog niet ontvangen? Mail ons op welkom@thechariot.nl

 

Andere mogelijk heden om in beweging te komen zijn:

 • Bekijk de speciaal gemaakte thuis workouts in The Chariot app en The Chariot portaal
 • Middels een persoonlijk schema voor thuis. Vraag hem aan per mail –> karien@thechariot,nl
 • Volg work-outs van onze eigen trainers. Antoinette, Karien, Maaike, Muriel en Simone. Deze zijn exclusief te volgen voor jou als klant. De afgeschermde links heb je ontvangen per mail of zijn te vinden in The Chariot app en The Chariot portaal

 

We vinden het leuk om wat van je te horen door bijvoorbeeld een foto of video te plaatsen van jouw thuisworkout. Checkin in bij ons of doe een tag. Je maakt dan ook nog kans op The Chariot TankTop.

Veel succes. Samen fit, samen sterk en blijf positief!

Sportieve groet,
Ineke & Frank
Team The Chariot

 

18 maart 13.01 uur

De eerste moves zijn met recht gemaakt! Want niets is leuker om les te krijgen dan van je eigen trainer. Antoinette heeft de ZumbaToning verfilmd. Karien heeft de Back2Basic gedaan. De Bodybalance met Muriel, Antoinette en Simone. De CORE staat ook online, deze is uiteraard gegeven door Maaike en Antoinette.

Al deze lessen zijn exclusief te volgen voor jou als klant via de afgeschermde link op YouTube. De links vind je via de mail welke zojuist verzonden is, via ons online portaal of app. Zonder deze link kun je de lessen niet volgen en terugvinden. Enjoy!

 • ZumbaToning volgen? Shake, shuffle and tone!
 • Back2Basic doen? Get die basics!
 • Bodybalance, feel it all and relax
 • CORE, power up je core strength

Check-IN en win actie gaat gewoon door. Check-IN en scoor die TankTop! Iedere keer dat jij een work-out van ons thuis doet, maak een foto of video (of je laat deze maken) van jezelf en check-IN.

Blijf op de hoogte van het allerlaatste The Chariot nieuws via ons eigen app en online portaal. Geen login? Klik hier!

Samen fit, samen sterk en blijf positief!

Sportieve groet,
Ineke & Frank
Team The Chariot

 

17 maart 14.29 uur

Als eerste het laatste nieuws ontvangen? Dit is te vinden op The Chariot portaal die via de app of de volgende link.Geen inlogcode? Klik hier

Samen fit, samen sterk en blijf positief!

 

17 maart 11.50 uur

Het Coronavirus heeft ons gedwongen onze de club te sluiten. Om je toch ook buiten de club van dienst te kunnen zijn, starten wij met ingang van nu met FitSnacks.TV. Met deze service bieden wij jou de mogelijkheid om op elk moment van de dag, waar je ook bent, bezig te kunnen zijn met sport, gezondheid en lifestyle.

FitSnacks.TV is een online tv-zender die toegankelijk is op laptop, pc, tablet, smartphone, smart-tv en gewone tv (via Chromecast &Apple TV). Dit platform heeft een grote variatie aan korte work-outs voor iedereen. Daarnaast zijn er educatieve video’s te vinden over training & voeding. De workouts worden regelmatig aangevuld.

Wij hebben er als club voor gezorgd dat jij vanaf nu gebruik kunt maken van het platform. Maak een account aan via www.fitsnacks.tv/CLUB/VES en volg daarin het stappenplan. Na het activeren van de code, wordt het platform vrijgegeven.

Jouw UNIEKE CODE heb je ontvangen middels de nieuwsbrief die is verzonden naar het mailadres dat bij ons bekend is. Heb je geen mail ontvangen (check SPAM)?
Stuur dan een mail naar welkom@thechaiot.nl, zodat wij jouw unieke code kunnen versturen.

Wij wensen je veel trainingsplezier met FitSnacks.TV en vinden het prettig dat we jou, ondanks de minder gunstige omstandigheden, een 24/7 online sportservice kunnen bieden.

Samen fit, samen sterk en blijf positief!

Sportieve groet,
Ineke & Frank
Team The Chariot

#Fitsnacks #Fitsnackstv #thuistrainer #thuisworkouts #thechariot #eibergen

 

16 maart 14.51 uur

Door de verregaande maatregelen in verband met het Coronavirus hebben wij met pijn in ons hart onze deuren noodgedwongen moeten sluiten tot in ieder geval 6 april 2020.

Het doel van deze ingrijpende maatregelen is om de oprukkende Corona-epidemie af te remmen. Hoewel deze maatregel niet meer helemaal als een verrassing komt, is dit voor heel veel mensen en ook voor ons team een onzekere tijd, maar wij hopen erop dat dit helpt om levens te redden.

Wij hebben zojuist als team The Chariot bij elkaar gezeten om te overleggen hoe verder om te gaan met deze onwerkelijke situatie en om te bespreken wat wij voor onze leden kunnen betekenen. Dit is een tijd van crisis waar we samen doorheen moeten komen en we hopen op jullie begrip en jullie steun in deze onvoorziene situatie.

Om te zorgen dat je toch kunt blijven werken aan je gezondheid, weerstand, fitheid en spieren bieden wij jou als lid van The Chariot de volgende mogelijkheden:

 • Vandaag of uiterlijk woensdag krijgen jullie een unieke inlogcode waarmee je online diverse workouts kan volgen. Wij hebben deze speciaal voor jullie ingekocht
 • We zetten komende weken regelmatig workouts online, je ontvangt een exclusieve link van een verborgen video per mail waarop je de workout kan bekijken.
 • In The Chariot app hebben wij diverse schema’s voor je klaar staan op diverse niveaus. Zoek op The Chariot Thuisworkout
 • Circuittraining voor thuis zal ook in onze app te zien zijn

Geen inlog voor The Chariot app? Klik hier en wij maken z.s.m. een account aan.

Iedereen die al een afspraak heeft staan zal gebeld worden zodra we meer weten wanneer we weer open mogen. We gaan vanaf dan direct de afspraken weer inplannen.

Blijf op de hoogte, check je dagelijks je mail, The Chariot portaal/ app, onze website of de socials.

We kunnen ons voorstellen dat jullie vragen hebben of graag even persoonlijk contact willen. Hiervoor zijn we telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 12.00 uur.

Sterkte gewenst voor jullie allemaal, zorg goed voor jezelf en elkaar en blijf vooral gezond!

Sportieve groet,
Ineke & Frank
TOP-Team The Chariot